Az oldalon találhattok leírást maffiózókról és maffia családokról. Csináltam a gengszterfilmeknek is helyet amihez, ha találtam, linket is kiírtam. Ha lenne valamilyen kérésetek, panaszotok akkor légyszíves a Vendégkönyvbe jelezzétek! Köszönöm! Jó olvasást! 

   ÉN: Buongiorno! Ahogy olaszul mondanák amit elsőnek is tudni kell hogy ha a mafiáról beszélünk mi jut, juthat eszünkbe e szó hallatára. Igen, már akit kicsit is foglalkoztatott a dolog az már tudja hogy ez egy régi Szicíliai kifejezés a bátrakat és az erőseket jellemezték, de valahol a középkorban egy elszigetelt titkos rend a spanyol uralkodóktól védték meg a szegény szicíliai német. Az évtizedek akár századok alatt 180 fokos fordulatot vett e szó jelentése, és mivolta. Manapság már ha meghalljuk ezt a szót egyből a súlyos anyagi károkat, brutalitást és más egyéb szörnyűséget okozó bűncsoportra, bűnszervezetekre gondolunk. Szíve joga. Az biztos hogy manapság nem bóknak vesszük ha maffiózónak neveznek minket. 

   Az oldalon próbálok mindent össze hozni "ami maffia", hogy minél jobban tisztában legyetek ezzel a világgal. Valódi gengsztereket, maffiózókat is összegyüjtöttem és még maffia családokat. Az oldal célja hogy minél jobban megismerjük e világot, és hogy milyen nagy befolyást gyakorolt a világra, és hogyan lett az amerikai álom áldozata a maffia...

Szavazás
Az alábbiak közül melyik a kedvenc gengszter filmed?
Keresztapa(1.,2.,3.)
A sebhelyesarcú
Nagymenők
Fedőneve: Donnie B.
Casino